Min familj

Familjen Lewis i Thailand

Familjen består av en icke traditionell konstellation ala moderna Sverige. Varannan vecka handlar den om mig och mina fyra barn, Dominique, Hailey, Caitlin och Charlie. Och varannan vecka består den av mig och min särbo Therese som även hon har fyra barn varannan vecka.

 

Mina barnveckor ser ut som de flestas med skola/fritids, läxor, sport/föreningsverksamhet samt familjeaktiviteter. De barnfria veckorna består av att ladda batterierna genom god mat både hemma och ute samt en hel del spontana äventyr.

 

Tillsammans med min familj och före detta sambo (barnens mor) har jag hunnit med en del resande. Utöver vanliga semestrar så har vi även varit bosatta utomlands ett par gånger. År 2007 valde vi att bo i San Augustin på Gran Canaria. Kanarieöarna har ett behagligt klimat vilket passade oss utmärkt, framförallt för Hailey som vid tiden av flytten endast var 4 månader gammal. Dominique fick gå i svenska skolan medan barnens mor var mammaledig och spenderade dagarna med att göra utflykter till stränderna och andra platser. Själv arbetade jag på distans online.

 

2011 var det dags igen men denna gång bar det av med 4 barn till Kamala Beach på Phuket i Thailand. Logistiken var denna gång lite svårare att lösa. Men med 3 bagagevagnar, 24 timmars tålamod och lite "jävla anamma" så lyckades vi ta oss dit helskinnade. Väl framme så fick alla i familjen ha en månads semester innan det var dags för barnen att börja på skola och dagis. 

 

Efter dessa erfarenheter känns det som om gamla kära "Svedala" är platsen där våra barn skall växa upp. Min ambition är att barnen skall växa upp och bli lyckliga, trygga och vettiga individer.

 

Klicka på bilderna för bildspel.

© 2012 David Lewis. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)