Om mig

Mitt namn är David Lewis.

Jag är en lagom tjock man i sina bästa år. Social och fåfäng med en stor portion humor. Mår bra av att ha människor runt om mig och tycker om att höja personer i min närhet. Men det går inte att beskriva mig på papper, jag är så mycket mer än några A4 ark. Man måste träffa mig. Via denna webbplats hoppas jag kunna väcka potentiella arbetsgivares och rekryterares intresse för att få till ett möte. Här ligger fokus på mig utan att du som läsare störs av allt annat brus.

Jag arbetar för närvarande med säljsupport och som projektledare eftersom jag har lätt att samarbeta med olika personlighetstyper. Mina dagliga arbetsuppgifter består i att stötta säljare och kunder i deras beslut kring val av produkt/tjänst samt att samordna produktioner av trycksaker, storformatstryck och expo. Rollen är bred vilket innebär att jag vid tillfällen är tvungen att agera projektledare för att säkerställa kundkontakt, försäljning, order, outsourcing, produktion och distribution. Men det som verkligen triggar mig är att få vara en "go to guy" eller "matchmaker." En serviceinriktad kollega som kan stötta, eller som ser till att du får kontakt med rätt resurs om jag själv inte kan lösa problemet.

Mina tidigare yrkeserfarenheter består främst av digital marknadsföring och B2B-försäljning. Inom marknadsföring bestod arbetsuppgifterna i att bygga satellitsidor via CMS, skapa webbinnehåll (content), SEO, SEM (Adwords-annonsering) och producera tryckt marknadsmaterial. Vidare har jag arbetat med att sälja IT-hårdvara, funktionstjänster, systemstöd och reklamproduktioner. Allt ifrån uppsökande verksamhet till kundutveckling (hunting & farming).

Om du söker följande:

  • En person som kan koordinera företagets marknadsaktiviteter.
  • Eller en person som skall fungera som en brygga mellan marknads- och säljorganisationen.
  • Eller en person med erfarenhet från att arbeta inom ett internationellt bolag med daglig kommunikation på engelska och som kan vårda era kunder.

Kontakta då mig och låt oss starta en dialog för att se om jag är rätt individ för ditt företag.

Med Vänliga hälsningar, David Lewis.

© 2012 David Lewis. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)